Opskrift - Vegansk nocciola

En cremet og lækker vegansk gelato med hasselnødder.

Opskrift - Vegansk nocciola
search
  • Opskrift - Vegansk nocciola

Ingredienser

Smag
45 g nocciola pasta
Plantemælk
280 ml
CremaStevia basis mix
90 gram

Opskrift

En cremet og lækker vegansk gelato med hasselnød, baseret på ris og mandel mælk. Denne type naturmælk komplimentere smagen fint.
Velegnet til veganere, laktose intolerante og diabetikere. Indeholder nemlig hverken mælkeprodukter eller tilsat sukker.


Fremgangsmåde:

  1. Bland ismixet: Plantemælk og vegansk base. I en gryde og opvarm til 65 grader under omrøring.
  2. Imens ismixet stadig er varmt, tilsættes Nocciola pastaen og det hele blandes med en stavblender.
  3. Lad mixet hvile i 15 minutter.
  4. Kom is mixet i ismaskinen og kør den til isen har den ønskede konsistens.