pistacchio sicilia
100% formalede Sicilienske pistacienødder. 250 g.
Pistacchio Sicilia er 100% formalet pistacienødder fra Sicilien. Pistacien dyrkes ved byen Bronte som ligger på Sicilien ved foden af vulkanen Etna.
Denne pistacie pasta anses for at være en af de højeste kvaliteter i verden.
Kan bruges som smag i gelato, æltes i marcipan eller fondant. Kun fantasien sætter grænser.
Man skal være opmærksom på, at pistacie pastaen kan blive hårdt med tiden. Dette sker fordi olie og fast fasen deler sig. Pastaen er naturlig og ikke tilsat nogle bindingsmidler el. så dette kan ikke undgåes. Pistacie pastaen kan blendes med en stavblender i 30 sekunder, hvorefter den vil være fint ensformet igen. Man kan også bruge en håndmixer med et enkelt piskeris på, sætte den ned i pastaen og mixe ved lav hastighed i 1 min.
Ingrediens liste:
Sicilianske pistacie nødder. Kan indeholde spor af andre nødder.
Ernæringsfakta:
Kulhydrater: 9,5 g/100g
Protein: 21 g/100g
Fedt: 61 g/100g
Holdbarhed:
Uåbnet:
Se etiketten, opbevares et køligt og tørt sted.
Åbnet:
6 måneder, opbevares i køleskab.
Dosering:
50 g/kg.
Fri for palmeolie